Marileena Mäkelä


Henkilökunnan yhteystiedot saatavilla yliopiston yhteystietohausta.

LinkedIn-osoitehttps://www.linkedin.com/in/marileenamakela/

ORCID-linkkihttps://orcid.org/0000-0003-1098-9185


Yleiskuvaus

Marileena Mäkelä toimii yliopistonlehtorina Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa, yritysten ympäristöjohtamisen oppiaineessa. Hän on myös työskennellyt Turun kauppakorkeakoulussa ja Tampereen teknillisessä yliopistossa. Mäkelä väitteli vuonna 2020 Turun kauppakorkeakoulussa.

Mäkelä opettaa ja tutkii sekä vastuullista liiketoimintaa että tulevaisuudentutkimusta. Hänen tutkimusaiheensa ovat vastuullisuusviestintä, kiertotalous, työntekijät ja vastuullisuus, biodiversiteetti ja yritykset sekä tulevaisuuskuvat.

Mäkelä on julkaissut tutkimustaan laajasti eri alojen akateemissa lehdissä kuten esimerkiksi Journal of Cleaner Production, Futures, Business Strategy and the Environment, Sustainable Development, Organization & Environment, Accounting, Auditing, & Accountability Journal, ja Safety Science.


Aktiiviset JYU-affiliaatiot


Aiemmat, ei-aktiiviset tai muut työsuhteet


Tutkimuskuvaus

Hänen tutkimusaiheensa ovat vastuullisuusviestintä, kiertotalous, työntekijät ja vastuullisuus, biodiversiteetti ja yritykset sekä tulevaisuuskuvat.


Tieteenalat


Seurantakohteet


Omat asiasanat

vastuullinen liiketoiminta; vastuullisuusviestintä; kiertotalous; biodiversiteetti ja yritykset; tulevaisuudentutkimus; tulevaisuuskuvat


Hankkeet, joissa vastuullinen johtaja


Hankkeet, joissa on hanketiimin jäsen


Julkaisut ja muut tuotokset

  
Go to first page
  
Go to previous page
  
1/2
  
Go to next page
  
Go to last page
  

Viimeisin päivitys 2024-17-04 klo 21:18