Reija Häkkinen


Yleiskuvaus

Reija Häkkinen toimii Jyväskylän yliopiston koulutuspalvelut -yksikön alla työelämäpalveluissa työelämäasiantuntijana, vastuualueenaan pääosin opiskelijoihin liittyvät yrittäjyysasiat. Hän toimii EduFutura -yhteistyössä yhdessä JAMK:in ja Gradian yrittäjyyskasvattajien kanssa valmentaen ja kehittäen EduFuturan yrittäjyyskursseilla, DreamUp -tapahtumatuotantokurssi, Unelmat+Inspiraatio! sekä Luo oma kesäduunisi. Reija valmentaa myös JYU:n Tiimi&Työnantaja sekä Team&Client -opintojaksoilla ja pitää tiedekunnille pyydettäessä luentoja yrittäjämäisestä toimintatavasta sekä yrittäjyyspoluista Jyväskylässä. Reija on myös yliopiston puolelta mukana Yritystehdasyhteistyössä ja toimii Yritystehtaan oppilaitoshautomotiimin puheenjohtajana Ideasta Yritykseksi ja Yrittäjävalmennus -opintojaksoissa.

Reija toimii FORTHEM-yhteistyössä vastaten yrittäjyyteen liittyvistä asioista, vapaaehtoitoiminnan projekteista sekä työharjoitteluista yhdessä muiden FORTHEM -kollegoiden kanssa. Reija on mukana tutkimus- ja innovaatiopalveluiden yhteisessä UNITeD -hankkeessa, jonka tarkoituksena on kehittää yrittäjyyttä ja innovaatiotoimintaa partneriyliopistoissa. Reija on mukana myös Lookout ja Talent -Boost -hankkeiden ohjausryhmissä. 


Aktiiviset JYU-affiliaatiot


Aiemmat, ei-aktiiviset tai muut työsuhteet


Tutkimuskuvaus

M.Sc. Häkkinen studies effectuation in organization as intrapreneurial efforts of employees and organizational renewal through employee actions.


Tieteenalat


Seurantakohteet


Omat asiasanat

Effectuation; yrittäjämäinen toimintatapa; luovuus; tiimityö


Hankkeet, joissa on hanketiimin jäsen


Julkaisut ja muut tuotokset


Viimeisin päivitys 2024-08-04 klo 02:46