D5 Oppikirja, ammatillinen käsi- tai opaskirja taikka sanakirja
Kestävän kouluruokailun keittokirja : oppilaiden ratkaisuja ruokapalveluille (2022)


Tykkyläinen, R., Kaljonen, M., Kortetmäki, T., Ritola, R., Salminen, J., Lehtinen, M., & Saralahti, I. (2022). Kestävän kouluruokailun keittokirja : oppilaiden ratkaisuja ruokapalveluille. Suomen ympäristökeskus. Just food -hankkeen julkaisuja, 5/2022. https://issuu.com/suomenymparistokeskus/docs/just_food_05_2022

Tutkimusta rahoitti strategisen tutkimuksen neuvosto, joka toimii Suomen Akatemian yhteydessä.


JYU-tekijät tai -toimittajat


Julkaisun tiedot

Julkaisun kaikki tekijät tai toimittajatTykkyläinen, Riina; Kaljonen, Minna; Kortetmäki, Teea; Ritola, Roosa; Salminen, Jani; Lehtinen, Markus; Saralahti, Ilja

eISBN978-952-11-54-86-7

Lehti tai sarjaJust food -hankkeen julkaisuja

Julkaisuvuosi2022

Sarjan numero5/2022

Kirjan kokonaissivumäärä25

KustantajaSuomen ympäristökeskus

JulkaisumaaSuomi

Julkaisun kielisuomi

Pysyvä verkko-osoitehttps://issuu.com/suomenymparistokeskus/docs/just_food_05_2022

Julkaisun avoin saatavuusAvoimesti saatavilla

Julkaisukanavan avoin saatavuusKokonaan avoin julkaisukanava


Tiivistelmä

Lapsia ja nuoria on tärkeä kuunnella parannettaessa kouluruokailun kestävyyttä. Tässä julkaisussa esittelemme oppilaiden omia ratkaisuja kestävän kouluruokailun edistämiseksi. Ratkaisut laadittiin Just Food -hankkeessa järjestetyissä ruokapajoissa Helsingissä ja Muuramessa.


YSO-asiasanatkouluruokailuruokailuruokakestävä kehityslapset (ikäryhmät)nuoretkehittäminenruokaohjeet


Liittyvät organisaatiot


Hankkeet, joissa julkaisu on tehty


OKM-raportointiKyllä

Raportointivuosi2022


Viimeisin päivitys 2024-03-04 klo 19:17