A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa
Foreword I. Hors d’oeuvre (2006)
Itkonen, M. (2006). Foreword I. Hors d’oeuvre. In M. Itkonen, G. Backhaus, V. A. Heikkinen, C. Nagel, & S. Inkinen (Eds.), The Culture of Food. The Dialectic of Material Conditions, Art, and Leisure (pp. 7-26). University of Jyväskylä, Department of Teacher Education & Haaga University of Applied Sciences, Haaga Research.
JYU-tekijät tai -toimittajat
Julkaisun tiedot
Julkaisun kaikki tekijät tai toimittajat: Itkonen, Matti
Emojulkaisu: The Culture of Food. The Dialectic of Material Conditions, Art, and Leisure
Emojulkaisun toimittajat: Itkonen, Matti; Backhaus, Gary; Heikkinen, V. A.; Nagel, Chris; Inkinen, Sam
Painos: 1
Julkaisuvuosi: 2006
Artikkelin sivunumerot: 7 - 26
Kustantaja: University of Jyväskylä, Department of Teacher Education & Haaga University of Applied Sciences, Haaga Research
Kustannuspaikka: Jyväskylä
Julkaisumaa: Suomi
Julkaisun kieli: englanti
Julkaisun avoin saatavuus: Ei avoin
Julkaisukanavan avoin saatavuus:
YSO-asiasanat: kulttuurintutkimus; mediatutkimus; kulttuurifilosofia; tapakulttuuri
Vapaat asiasanat: ruokakulttuuri ja fenomenologinen psykologia
Liittyvät organisaatiot
OKM-raportointi: Kyllä
Alustava JUFO-taso: Not rated