A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa
Foreword I. Hors d’oeuvre (2006)


Itkonen, M. (2006). Foreword I. Hors d’oeuvre. In M. Itkonen, G. Backhaus, V. A. Heikkinen, C. Nagel, & S. Inkinen (Eds.), The Culture of Food. The Dialectic of Material Conditions, Art, and Leisure (pp. 7-26). University of Jyväskylä, Department of Teacher Education & Haaga University of Applied Sciences, Haaga Research.


JYU-tekijät tai -toimittajat


Julkaisun tiedot

Julkaisun kaikki tekijät tai toimittajatItkonen, Matti

EmojulkaisuThe Culture of Food. The Dialectic of Material Conditions, Art, and Leisure

Emojulkaisun toimittajatItkonen, Matti; Backhaus, Gary; Heikkinen, V. A.; Nagel, Chris; Inkinen, Sam

Painos1

Julkaisuvuosi2006

Artikkelin sivunumerot7 - 26

KustantajaUniversity of Jyväskylä, Department of Teacher Education & Haaga University of Applied Sciences, Haaga Research

KustannuspaikkaJyväskylä

JulkaisumaaSuomi

Julkaisun kielienglanti

Julkaisun avoin saatavuusEi avoin

Julkaisukanavan avoin saatavuus


YSO-asiasanatkulttuurintutkimusmediatutkimuskulttuurifilosofiatapakulttuuri

Vapaat asiasanatruokakulttuuri ja fenomenologinen psykologia

Tieteenalat:


Liittyvät organisaatiot

JYU-yksiköt:


OKM-raportointiKyllä

Alustava JUFO-tasoNot rated


Viimeisin päivitys 2023-01-02 klo 22:20