B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä
Editorial : Towards Sustainable Foodways and Research (2022)
Raippalinna, L.-M., Aro, R., Mäki, M., & Sonck-Rautio, K. (2022). Editorial : Towards Sustainable Foodways and Research. Ethnologia Fennica, 49(2), 1-6. https://doi.org/10.23991/ef.v49i2.126992
JYU-tekijät tai -toimittajat
Julkaisun tiedot
Julkaisun kaikki tekijät tai toimittajat: Raippalinna, Liia-Maria; Aro, Riikka; Mäki, Maija; Sonck-Rautio, Kirsi
Lehti tai sarja: Ethnologia Fennica
ISSN: 0355-1776
eISSN: 2489-4982
Julkaisuvuosi: 2022
Ilmestymispäivä: 10.03.2023
Volyymi: 49
Lehden numero: 2
Artikkelin sivunumerot: 1-6
Kustantaja: Ethnos ry
Julkaisumaa: Suomi
Julkaisun kieli: englanti
DOI: https://doi.org/10.23991/ef.v49i2.126992
Julkaisun avoin saatavuus: Avoimesti saatavilla
Julkaisukanavan avoin saatavuus: Kokonaan avoin julkaisukanava
Julkaisu on rinnakkaistallennettu (JYX): https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/86090
YSO-asiasanat: ruokajärjestelmät; elintarviketuotanto; kestävä kehitys; kulttuurin muutos; kulttuurintutkimus; etnografia
Liittyvät organisaatiot
OKM-raportointi: Kyllä
Raportointivuosi: 2023