B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä
Editorial : Towards Sustainable Foodways and Research (2022)


Raippalinna, L.-M., Aro, R., Mäki, M., & Sonck-Rautio, K. (2022). Editorial : Towards Sustainable Foodways and Research. Ethnologia Fennica, 49(2), 1-6. https://doi.org/10.23991/ef.v49i2.126992


JYU-tekijät tai -toimittajat


Julkaisun tiedot

Julkaisun kaikki tekijät tai toimittajatRaippalinna, Liia-Maria; Aro, Riikka; Mäki, Maija; Sonck-Rautio, Kirsi

Lehti tai sarjaEthnologia Fennica

ISSN0355-1776

eISSN2489-4982

Julkaisuvuosi2022

Ilmestymispäivä10.03.2023

Volyymi49

Lehden numero2

Artikkelin sivunumerot1-6

KustantajaEthnos ry

JulkaisumaaSuomi

Julkaisun kielienglanti

DOIhttps://doi.org/10.23991/ef.v49i2.126992

Julkaisun avoin saatavuusAvoimesti saatavilla

Julkaisukanavan avoin saatavuusKokonaan avoin julkaisukanava

Julkaisu on rinnakkaistallennettu (JYX)https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/86090


YSO-asiasanatruokajärjestelmätelintarviketuotantokestävä kehityskulttuurin muutoskulttuurintutkimusetnografia


Liittyvät organisaatiot


OKM-raportointiKyllä

Raportointivuosi2023


Viimeisin päivitys 2024-22-04 klo 15:17