A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Integrating greenness into a balanced scorecard in a food processing company (2012)


Länsiluoto, A., & Järvenpää, M. (2012). Integrating greenness into a balanced scorecard in a food processing company. The TQM Journal, 24(5), 388-398. https://doi.org/10.1108/17542731211261557


JYU-tekijät tai -toimittajat


Julkaisun tiedot

Julkaisun kaikki tekijät tai toimittajatLänsiluoto, Aapo; Järvenpää, Marko

Lehti tai sarjaThe TQM Journal

ISSN1754-2731

eISSN1754-274X

Julkaisuvuosi2012

Volyymi24

Lehden numero5

Artikkelin sivunumerot388-398

KustantajaEmerald Group Publishing

KustannuspaikkaUK

JulkaisumaaBritannia

Julkaisun kielienglanti

DOIhttps://doi.org/10.1108/17542731211261557

Julkaisun avoin saatavuusEi avoin

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Julkaisu on rinnakkaistallennettu (JYX)https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/48807


YSO-asiasanatintegraatiotasapainotettu mittaristo

Vapaat asiasanatBSC; ympäristöjohtamisjärjestelmät


Liittyvät organisaatiot

JYU-yksiköt:


OKM-raportointiKyllä

Raportointivuosi2012

JUFO-taso1


Viimeisin päivitys 2024-08-01 klo 21:16