A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Fiktiiviset reseptit ja mahdottomat ateriat kirjallisen komiikan lajina: matoherkkua, muovikeittoa, potentiaalista salaattia (2017)


Joensuu, J. (2017). Fiktiiviset reseptit ja mahdottomat ateriat kirjallisen komiikan lajina: matoherkkua, muovikeittoa, potentiaalista salaattia. Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti Avain, 2017(2), 5-24. https://doi.org/10.30665/av.66199


JYU-tekijät tai -toimittajat


Julkaisun tiedot

Julkaisun kaikki tekijät tai toimittajat: Joensuu, Juri

Lehti tai sarja: Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti Avain

ISSN: 1795-3790

eISSN: 2242-3796

Julkaisuvuosi: 2017

Volyymi: 2017

Lehden numero: 2

Artikkelin sivunumerot: 5-24

Kustantaja: Kirjallisuudentutkijain Seura

Kustannuspaikka: Helsinki

Julkaisumaa: Suomi

Julkaisun kieli: suomi

DOI: https://doi.org/10.30665/av.66199

Julkaisun avoin saatavuus: Ei avoin

Julkaisukanavan avoin saatavuus: Kokonaan avoin julkaisukanava

Julkaisu on rinnakkaistallennettu (JYX): https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/56693


YSO-asiasanat: kirjallisuudentutkimus; ruokaohjeet; kokeellinen kirjallisuus; komiikka; poetiikka

Vapaat asiasanat: ruoka (aine)


Liittyvät organisaatiot


OKM-raportointi: Kyllä

Raportointivuosi: 2017

JUFO-taso: 2


Viimeisin päivitys 2023-27-02 klo 10:03