A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Fiktiiviset reseptit ja mahdottomat ateriat kirjallisen komiikan lajina: matoherkkua, muovikeittoa, potentiaalista salaattia (2017)
Joensuu, J. (2017). Fiktiiviset reseptit ja mahdottomat ateriat kirjallisen komiikan lajina: matoherkkua, muovikeittoa, potentiaalista salaattia. Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti Avain, 2017(2), 5-24. https://doi.org/10.30665/av.66199
JYU-tekijät tai -toimittajat
Julkaisun tiedot
Julkaisun kaikki tekijät tai toimittajat: Joensuu, Juri
Lehti tai sarja: Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti Avain
ISSN: 1795-3790
eISSN: 2242-3796
Julkaisuvuosi: 2017
Volyymi: 2017
Lehden numero: 2
Artikkelin sivunumerot: 5-24
Kustantaja: Kirjallisuudentutkijain Seura
Kustannuspaikka: Helsinki
Julkaisumaa: Suomi
Julkaisun kieli: suomi
DOI: https://doi.org/10.30665/av.66199
Julkaisun avoin saatavuus: Ei avoin
Julkaisukanavan avoin saatavuus: Kokonaan avoin julkaisukanava
Julkaisu on rinnakkaistallennettu (JYX): https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/56693
YSO-asiasanat: kirjallisuudentutkimus; ruokaohjeet; kokeellinen kirjallisuus; komiikka; poetiikka
Vapaat asiasanat: ruoka (aine)
Liittyvät organisaatiot
OKM-raportointi: Kyllä
Raportointivuosi: 2017
JUFO-taso: 2