A1 Journal article (refereed)
Fiktiiviset reseptit ja mahdottomat ateriat kirjallisen komiikan lajina: matoherkkua, muovikeittoa, potentiaalista salaattia (2017)
Joensuu, J. (2017). Fiktiiviset reseptit ja mahdottomat ateriat kirjallisen komiikan lajina: matoherkkua, muovikeittoa, potentiaalista salaattia. Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti Avain, 2017(2), 5-24. https://doi.org/10.30665/av.66199
JYU authors or editors
Publication details
All authors or editors: Joensuu, Juri
Journal or series: Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti Avain
ISSN: 1795-3790
eISSN: 2242-3796
Publication year: 2017
Volume: 2017
Issue number: 2
Pages range: 5-24
Publisher: Kirjallisuudentutkijain Seura
Place of Publication: Helsinki
Publication country: Finland
Publication language: Finnish
DOI: https://doi.org/10.30665/av.66199
Publication open access: Not open
Publication channel open access: Open Access channel
Publication is parallel published (JYX): https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/56693
Keywords: literary research; food recipes; experimental literature; comedy (style); poetics
Free keywords: ruoka (aine)
Contributing organizations
Ministry reporting: Yes
Reporting Year: 2017
JUFO rating: 2