A1 Journal article (refereed)
Fiktiiviset reseptit ja mahdottomat ateriat kirjallisen komiikan lajina: matoherkkua, muovikeittoa, potentiaalista salaattia (2017)


Joensuu, J. (2017). Fiktiiviset reseptit ja mahdottomat ateriat kirjallisen komiikan lajina: matoherkkua, muovikeittoa, potentiaalista salaattia. Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti Avain, 2017(2), 5-24. https://doi.org/10.30665/av.66199


JYU authors or editors


Publication details

All authors or editors: Joensuu, Juri

Journal or series: Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti Avain

ISSN: 1795-3790

eISSN: 2242-3796

Publication year: 2017

Volume: 2017

Issue number: 2

Pages range: 5-24

Publisher: Kirjallisuudentutkijain Seura

Place of Publication: Helsinki

Publication country: Finland

Publication language: Finnish

DOI: https://doi.org/10.30665/av.66199

Publication open access: Not open

Publication channel open access: Open Access channel

Publication is parallel published (JYX): https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/56693


Keywords: literary research; food recipes; experimental literature; comedy (style); poetics

Free keywords: ruoka (aine)


Contributing organizations


Ministry reporting: Yes

Reporting Year: 2017

JUFO rating: 2


Last updated on 2023-27-02 at 10:03