A1 Journal article (refereed)
Fiktiiviset reseptit ja mahdottomat ateriat kirjallisen komiikan lajina: matoherkkua, muovikeittoa, potentiaalista salaattia (2017)


Joensuu, J. (2017). Fiktiiviset reseptit ja mahdottomat ateriat kirjallisen komiikan lajina: matoherkkua, muovikeittoa, potentiaalista salaattia. Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti Avain, 2017(2), 5-24. https://doi.org/10.30665/av.66199


JYU authors or editors


Publication details

All authors or editorsJoensuu, Juri

Journal or seriesKirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti Avain

ISSN1795-3790

eISSN2242-3796

Publication year2017

Volume2017

Issue number2

Pages range5-24

PublisherKirjallisuudentutkijain Seura

Place of PublicationHelsinki

Publication countryFinland

Publication languageFinnish

DOIhttps://doi.org/10.30665/av.66199

Publication open accessNot open

Publication channel open accessOpen Access channel

Publication is parallel published (JYX)https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/56693


Keywordsliterary researchfood recipesexperimental literaturecomedy (style)poetics

Free keywordsruoka (aine)


Contributing organizations


Ministry reportingYes

Reporting Year2017

JUFO rating2


Last updated on 2024-11-05 at 21:07