A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Insights into food system exposure, coping capacity and adaptive capacity (2017)
Paloviita, A., Kortetmäki, T., Puupponen, A., & Silvasti, T. (2017). Insights into food system exposure, coping capacity and adaptive capacity. British Food Journal, 119(12), 2851-2862. https://doi.org/10.1108/BFJ-02-2017-0057
JYU-tekijät tai -toimittajat
Julkaisun tiedot
Julkaisun kaikki tekijät tai toimittajat: Paloviita, Ari; Kortetmäki, Teea; Puupponen, Antti; Silvasti, Tiina
Lehti tai sarja: British Food Journal
ISSN: 0007-070X
eISSN: 1758-4108
Julkaisuvuosi: 2017
Volyymi: 119
Lehden numero: 12
Artikkelin sivunumerot: 2851-2862
Kustantaja: Emerald Publishing Limited
Julkaisumaa: Britannia
Julkaisun kieli: englanti
DOI: https://doi.org/10.1108/BFJ-02-2017-0057
Julkaisun avoin saatavuus: Ei avoin
Julkaisukanavan avoin saatavuus:
Julkaisu on rinnakkaistallennettu (JYX): https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/56068
YSO-asiasanat: elintarvikeketjut; elintarviketuotanto; kestävyys; ruokaturva; selviytyminen
Vapaat asiasanat: food system exposure; coping capacity; adaptive capacity
Liittyvät organisaatiot
OKM-raportointi: Kyllä
Raportointivuosi: 2017
JUFO-taso: 1