A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Insights into food system exposure, coping capacity and adaptive capacity (2017)


Paloviita, A., Kortetmäki, T., Puupponen, A., & Silvasti, T. (2017). Insights into food system exposure, coping capacity and adaptive capacity. British Food Journal, 119(12), 2851-2862. https://doi.org/10.1108/BFJ-02-2017-0057


JYU-tekijät tai -toimittajat


Julkaisun tiedot

Julkaisun kaikki tekijät tai toimittajatPaloviita, Ari; Kortetmäki, Teea; Puupponen, Antti; Silvasti, Tiina

Lehti tai sarjaBritish Food Journal

ISSN0007-070X

eISSN1758-4108

Julkaisuvuosi2017

Volyymi119

Lehden numero12

Artikkelin sivunumerot2851-2862

KustantajaEmerald Publishing Limited

JulkaisumaaBritannia

Julkaisun kielienglanti

DOIhttps://doi.org/10.1108/BFJ-02-2017-0057

Julkaisun avoin saatavuusEi avoin

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Julkaisu on rinnakkaistallennettu (JYX)https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/56068


YSO-asiasanatelintarvikeketjutelintarviketuotantokestävyysruokaturvaselviytyminen

Vapaat asiasanatfood system exposure; coping capacity; adaptive capacity


Liittyvät organisaatiot


OKM-raportointiKyllä

Raportointivuosi2017

JUFO-taso1


Viimeisin päivitys 2024-08-01 klo 20:10