A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
Simulated eutrophication and browning alters zooplankton nutritional quality and determines juvenile fish growth and survival (2018)


Taipale, S., Kahilainen, K. K., Holtgrieve, G. W., & Peltomaa, E. T. (2018). Simulated eutrophication and browning alters zooplankton nutritional quality and determines juvenile fish growth and survival. Ecology and Evolution, 8(5), 2671-2687. https://doi.org/10.1002/ece3.3832


JYU-tekijät tai -toimittajat


Julkaisun tiedot

Julkaisun kaikki tekijät tai toimittajat: Taipale, Sami; Kahilainen, Kimmo Kalevi; Holtgrieve, Gordon William; Peltomaa, Elina Talvikki

Lehti tai sarja: Ecology and Evolution

ISSN: 2045-7758

eISSN: 2045-7758

Julkaisuvuosi: 2018

Volyymi: 8

Lehden numero: 5

Artikkelin sivunumerot: 2671-2687

Kustantaja: Blackwell Publishing Ltd

Julkaisumaa: Britannia

Julkaisun kieli: englanti

DOI: https://doi.org/10.1002/ece3.3832

Julkaisun avoin saatavuus: Avoimesti saatavilla

Julkaisukanavan avoin saatavuus: Kokonaan avoin julkaisukanava

Julkaisu on rinnakkaistallennettu (JYX): https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/57262


YSO-asiasanat: aminohapot; isotoopit; biomolekyylit; rasvahapot; ravintoverkot; ravintoarvo

Vapaat asiasanat: compound-specific stable isotopes; essential biomolecules; food web; nutritional quality


Liittyvät organisaatiot


OKM-raportointi: Kyllä

Raportointivuosi: 2018

JUFO-taso: 1


Viimeisin päivitys 2021-09-08 klo 12:59