D4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys
Reilua ruokaa tänään ja huomenna : suosituksia kestävän ruokajärjestelmän luomiseksi (2019)


Silvasti, T., Paloviita, A., Kortetmäki, T., Huttunen, S., Puupponen, A., & Tikka, V. (2019). Reilua ruokaa tänään ja huomenna : suosituksia kestävän ruokajärjestelmän luomiseksi. Jyväskylän yliopisto, JYU.Wisdom - School of Resource Wisdom. Wisdom Letters, 2/2019. https://www.jyu.fi/en/research/wisdom/letters


JYU-tekijät tai -toimittajat


Julkaisun tiedot

Julkaisun kaikki tekijät tai toimittajatSilvasti, Tiina; Paloviita, Ari; Kortetmäki, Teea; Huttunen, Suvi; Puupponen, Antti; Tikka, Ville

Lehti tai sarjaWisdom Letters

eISSN2669-9478

Julkaisuvuosi2019

Sarjan numero2/2019

Kirjan kokonaissivumäärä14

KustantajaJyväskylän yliopisto, JYU.Wisdom - School of Resource Wisdom

KustannuspaikkaJyväskylä

JulkaisumaaSuomi

Julkaisun kielisuomi

Pysyvä verkko-osoitehttps://www.jyu.fi/en/research/wisdom/letters

Julkaisun avoin saatavuusAvoimesti saatavilla

Julkaisukanavan avoin saatavuusKokonaan avoin julkaisukanava

Julkaisu on rinnakkaistallennettu (JYX)https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/65625


YSO-asiasanatruokajärjestelmätkestävä kehitysreilu kauppaelintarviketuotantoruokaturvaruokavaliotympäristökuormitusmaatalouskestävä maatalousalkutuotantoruokahävikki

Vapaat asiasanatplanetaarinen ruokavalio


Liittyvät organisaatiot


OKM-raportointiKyllä

Raportointivuosi2019


Viimeisin päivitys 2024-25-03 klo 13:35