D4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys
Reilua ruokaa tänään ja huomenna : suosituksia kestävän ruokajärjestelmän luomiseksi (2019)
Silvasti, T., Paloviita, A., Kortetmäki, T., Huttunen, S., Puupponen, A., & Tikka, V. (2019). Reilua ruokaa tänään ja huomenna : suosituksia kestävän ruokajärjestelmän luomiseksi. Jyväskylän yliopisto, JYU.Wisdom - School of Resource Wisdom. Wisdom Letters, 2/2019. https://www.jyu.fi/en/research/wisdom/letters
JYU-tekijät tai -toimittajat
Julkaisun tiedot
Julkaisun kaikki tekijät tai toimittajat: Silvasti, Tiina; Paloviita, Ari; Kortetmäki, Teea; Huttunen, Suvi; Puupponen, Antti; Tikka, Ville
Lehti tai sarja: Wisdom Letters
eISSN: 2669-9478
Julkaisuvuosi: 2019
Sarjan numero: 2/2019
Kirjan kokonaissivumäärä: 14
Kustantaja: Jyväskylän yliopisto, JYU.Wisdom - School of Resource Wisdom
Kustannuspaikka: Jyväskylä
Julkaisumaa: Suomi
Julkaisun kieli: suomi
Pysyvä verkko-osoite: https://www.jyu.fi/en/research/wisdom/letters
Julkaisun avoin saatavuus: Avoimesti saatavilla
Julkaisukanavan avoin saatavuus: Kokonaan avoin julkaisukanava
Julkaisu on rinnakkaistallennettu (JYX): https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/65625
YSO-asiasanat: ruokajärjestelmät; kestävä kehitys; reilu kauppa; elintarviketuotanto; ruokaturva; ruokavaliot; ympäristökuormitus; maatalous; kestävä maatalous; alkutuotanto; ruokahävikki
Vapaat asiasanat: planetaarinen ruokavalio
Liittyvät organisaatiot
OKM-raportointi: Kyllä
Raportointivuosi: 2019