D4 Published development or research report or study
Reilua ruokaa tänään ja huomenna : suosituksia kestävän ruokajärjestelmän luomiseksi (2019)


Silvasti, T., Paloviita, A., Kortetmäki, T., Huttunen, S., Puupponen, A., & Tikka, V. (2019). Reilua ruokaa tänään ja huomenna : suosituksia kestävän ruokajärjestelmän luomiseksi. Jyväskylän yliopisto, JYU.Wisdom - School of Resource Wisdom. Wisdom Letters, 2/2019. https://www.jyu.fi/en/research/wisdom/letters


JYU authors or editors


Publication details

All authors or editors: Silvasti, Tiina; Paloviita, Ari; Kortetmäki, Teea; Huttunen, Suvi; Puupponen, Antti; Tikka, Ville

Journal or series: Wisdom Letters

eISSN: 2669-9478

Publication year: 2019

Number in series: 2/2019

Number of pages in the book: 14

Publisher: Jyväskylän yliopisto, JYU.Wisdom - School of Resource Wisdom

Place of Publication: Jyväskylä

Publication country: Finland

Publication language: Finnish

Persistent website address: https://www.jyu.fi/en/research/wisdom/letters

Publication open access: Openly available

Publication channel open access: Open Access channel

Publication is parallel published (JYX): https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/65625


Keywords: food systems; sustainable development; fair trade; food production; food security; diets; environmental load; agriculture; sustainable agriculture; primary production; food waste

Free keywords: planetaarinen ruokavalio


Contributing organizations


Ministry reporting: Yes

Reporting Year: 2019


Last updated on 2021-29-11 at 14:54