D6 Edited professional work
Ennen sanoja : pohdintoja ruumiillisuudesta (2019)


Erkkilä, J., & Ylönen, M. E. (Eds.). (2019). Ennen sanoja : pohdintoja ruumiillisuudesta. Eino Roiha -säätiö; Suomen Musiikkiterapiayhdistys ry.


JYU authors or editors


Publication details

All authors or editors: Erkkilä, Jaakko; Ylönen, Maarit E.

ISBN: 978-952-94-2786-4

Publication year: 2019

Publisher: Eino Roiha -säätiö; Suomen Musiikkiterapiayhdistys ry

Place of Publication: Jyväskylä

Publication country: Finland

Publication language: Finnish

Publication open access: Not open

Publication channel open access:


Abstract

Ennen Sanoja : pohdintoja ruumiillisuudesta -kirja on kokeneiden tutkijoiden ja kliinikkojen artikkelikokoelma ruumiillisuudesta ja sen merkityksestä terapia- ja kasvatustyössä. Artikkelit pohjautuvat sekä laajoihin tutkimuksiin, että terapeuttien ja heidän asiakkaiden kokemuksiin. Ruumiillisuutta tarkastellaan eri terapiasuuntausten näkökulmista, ja esitellään niiden sovelluksia asiakastyössä. Kirjan artikkelit ottavat kantaa terapiamaailman ajankohtaisiin kysymyksiin liittyen kehomieli -yhteyteen. Luovuus, symbolisuus ja rajoja ylittävä innovatiivisuus ovat yhteisiä näille artikkeleille.

Tämä kirja soveltuu oppikirjaksi psykoterapian ja taideterapioiden opiskelijoille. Mutta se olkoon myös puheenvuoro ruumiillisuuden ja sanattomien, taidelähtöisten menetelmien käytön puolesta niin terapiamaailmassa kuin myös kasvatuksenkin alueilla.


Keywords: bodiliness; body image; mood; mind and body; treatment methods; art therapy; dance therapy; music therapy; psychophysiology

Free keywords: keho; kehonkuva; mieli


Contributing organizations


Ministry reporting: Yes

Reporting Year: 2020


This publication includes articles with JYU authors:

Last updated on 2022-19-08 at 19:57