B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä
Local, Natural, Authentic : New Nordic Cuisine as Economic Trend and Cultural Resistance (2020)
Raippalinna, L.-M. (2020). Local, Natural, Authentic : New Nordic Cuisine as Economic Trend and Cultural Resistance. Ethnologia Fennica, 47(1), 107-110. https://doi.org/10.23991/ef.v47i1.91026
JYU-tekijät tai -toimittajat
Julkaisun tiedot
Julkaisun kaikki tekijät tai toimittajat: Raippalinna, Liia-Maria
Lehti tai sarja: Ethnologia Fennica
ISSN: 0355-1776
eISSN: 2489-4982
Julkaisuvuosi: 2020
Volyymi: 47
Lehden numero: 1
Artikkelin sivunumerot: 107-110
Kustantaja: Seurasaari Foundation
Julkaisumaa: Suomi
Julkaisun kieli: englanti
DOI: https://doi.org/10.23991/ef.v47i1.91026
Julkaisun avoin saatavuus: Avoimesti saatavilla
Julkaisukanavan avoin saatavuus: Kokonaan avoin julkaisukanava
YSO-asiasanat: ruoka; elintarvikkeet; ruokakulttuuri; ruokajärjestelmät; kestävä kehitys; kirja-arvostelut
Vapaat asiasanat: Pohjoismaat
Liittyvät organisaatiot
OKM-raportointi: Kyllä
Raportointivuosi: 2020