B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä
Local, Natural, Authentic : New Nordic Cuisine as Economic Trend and Cultural Resistance (2020)


Raippalinna, L.-M. (2020). Local, Natural, Authentic : New Nordic Cuisine as Economic Trend and Cultural Resistance. Ethnologia Fennica, 47(1), 107-110. https://doi.org/10.23991/ef.v47i1.91026


JYU-tekijät tai -toimittajat


Julkaisun tiedot

Julkaisun kaikki tekijät tai toimittajatRaippalinna, Liia-Maria

Lehti tai sarjaEthnologia Fennica

ISSN0355-1776

eISSN2489-4982

Julkaisuvuosi2020

Volyymi47

Lehden numero1

Artikkelin sivunumerot107-110

KustantajaSeurasaari Foundation

JulkaisumaaSuomi

Julkaisun kielienglanti

DOIhttps://doi.org/10.23991/ef.v47i1.91026

Julkaisun avoin saatavuusAvoimesti saatavilla

Julkaisukanavan avoin saatavuusKokonaan avoin julkaisukanava


YSO-asiasanatruokaelintarvikkeetruokakulttuuriruokajärjestelmätkestävä kehityskirja-arvostelut

Vapaat asiasanatPohjoismaat


Liittyvät organisaatiot


OKM-raportointiKyllä

Raportointivuosi2020


Viimeisin päivitys 2024-03-04 klo 22:06