D1 Article in a trade journal
Julkiset ruokapalvelut voivat toimia reilun ruokamurroksen edelläkävijöinä (2020)


Kaljonen, M., Kortetmäki, T., & Ritola, R. (2020). Julkiset ruokapalvelut voivat toimia reilun ruokamurroksen edelläkävijöinä. Elintarvike ja terveys, 34(4), 26-30.


JYU authors or editors


Publication details

All authors or editors: Kaljonen, Minna; Kortetmäki, Teea; Ritola, Roosa

Journal or series: Elintarvike ja terveys

ISSN: 0786-213X

Publication year: 2020

Volume: 34

Issue number: 4

Pages range: 26-30

Publisher: Suomen ympäristö- ja terveysalan kustannus oy

Publication country: Finland

Publication language: Finnish

Publication open access: Not open

Publication channel open access:

Publication is parallel published (JYX): https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/72821


Keywords: food systems; societal change; ecological sustainability; sustainable consumption; public services; school catering


Contributing organizations


Related projects


Ministry reporting: Yes

Reporting Year: 2020


Last updated on 2022-20-09 at 13:40