D1 Article in a trade journal
Tuottajien ääni kuuluviin Just Food -hankkeessa (2020)


Karttunen, K., Savikurki, A., Puupponen, A., & Lonkila, A. (2020). Tuottajien ääni kuuluviin Just Food -hankkeessa. Maito ja me, 2020(4), 52-53. https://issuu.com/maitojame_1_2017/docs/mame0420


JYU authors or editors


Publication details

All authors or editors: Karttunen, Kaisa; Savikurki, Anni; Puupponen, Antti; Lonkila, Annika

Journal or series: Maito ja me

ISSN: 0785-9562

Publication year: 2020

Volume: 2020

Issue number: 4

Pages range: 52-53

Publisher: Valio Oy

Publication country: Finland

Publication language: Finnish

Persistent website address: https://issuu.com/maitojame_1_2017/docs/mame0420

Publication open access: Openly available

Publication channel open access: Open Access channel

Publication is parallel published (JYX): https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/75116


Abstract

Hanke tutkii, miten siirtymä ilmastoviisaaseen ja terveelliseen ruokajärjestelmään voidaan tehdä kestävästi ja oikeudenmukaisesti.


Keywords: sustainable agriculture; food systems; milk production (domestic animal production); carbon neutrality; carbon sequestration; dairy farms; agricultural entrepreneurs; social sustainability; regional effects


Contributing organizations


Related projects


Ministry reporting: Yes


Last updated on 2021-29-11 at 14:50