D1 Article in a trade journal
Tuottajien ääni kuuluviin Just Food -hankkeessa (2020)


Karttunen, K., Savikurki, A., Puupponen, A., & Lonkila, A. (2020). Tuottajien ääni kuuluviin Just Food -hankkeessa. Maito ja me, 2020(4), 52-53. https://issuu.com/maitojame_1_2017/docs/mame0420

The research was funded by Strategic Research Council at the Research Council of Finland.


JYU authors or editors


Publication details

All authors or editorsKarttunen, Kaisa; Savikurki, Anni; Puupponen, Antti; Lonkila, Annika

Journal or seriesMaito ja me

ISSN0785-9562

Publication year2020

Volume2020

Issue number4

Pages range52-53

PublisherValio Oy

Publication countryFinland

Publication languageFinnish

Persistent website addresshttps://issuu.com/maitojame_1_2017/docs/mame0420

Publication open accessOpenly available

Publication channel open accessOpen Access channel

Publication is parallel published (JYX)https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/75116


Abstract

Hanke tutkii, miten siirtymä ilmastoviisaaseen ja terveelliseen ruokajärjestelmään voidaan tehdä kestävästi ja oikeudenmukaisesti.


Keywordssustainable agriculturefood systemsmilk production (domestic animal production)carbon neutralitycarbon sequestrationdairy farmsagricultural entrepreneurssocial sustainabilityregional effects


Contributing organizations


Related projects


Ministry reportingYes

Reporting Year2021


Last updated on 2024-03-04 at 20:07