D1 Article in a trade journal
Tuottajien ääni kuuluviin Just Food -hankkeessa (2020)
Karttunen, K., Savikurki, A., Puupponen, A., & Lonkila, A. (2020). Tuottajien ääni kuuluviin Just Food -hankkeessa. Maito ja me, 2020(4), 52-53. https://issuu.com/maitojame_1_2017/docs/mame0420
JYU authors or editors
Publication details
All authors or editors: Karttunen, Kaisa; Savikurki, Anni; Puupponen, Antti; Lonkila, Annika
Journal or series: Maito ja me
ISSN: 0785-9562
Publication year: 2020
Volume: 2020
Issue number: 4
Pages range: 52-53
Publisher: Valio Oy
Publication country: Finland
Publication language: Finnish
Persistent website address: https://issuu.com/maitojame_1_2017/docs/mame0420
Publication open access: Openly available
Publication channel open access: Open Access channel
Publication is parallel published (JYX): https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/75116
Abstract
Hanke tutkii, miten siirtymä ilmastoviisaaseen ja terveelliseen ruokajärjestelmään voidaan tehdä kestävästi ja oikeudenmukaisesti.
Keywords: sustainable agriculture; food systems; milk production (domestic animal production); carbon neutrality; carbon sequestration; dairy farms; agricultural entrepreneurs; social sustainability; regional effects
Contributing organizations
Related projects
- Just transition: tackling inequalities on the way to a sustainable, healthy and climate-neutral food system
- Kortetmäki, Teea
- Academy of Finland
Ministry reporting: Yes
Reporting Year: 2021