E1 Popularised article, newspaper article
Ruokaturva, kriisit ja maatalous (2022)


Puupponen, A. (2022, 40). Ruokaturva, kriisit ja maatalous. Tieteessä tapahtuu, (2). https://www.tieteessatapahtuu.fi/numerot/2-2022/ruuan-alkutuotanto

The research was funded by Strategic Research Council at the Research Council of Finland.


JYU authors or editors


Publication details

All authors or editorsPuupponen, Antti

Journal or seriesTieteessä tapahtuu

ISSN0781-7916

eISSN1239-6540

Publication year2022

Volume40

Issue number2

PublisherTieteellisten seurain valtuuskunta

Publication countryFinland

Publication languageFinnish

Persistent website addresshttps://www.tieteessatapahtuu.fi/numerot/2-2022/ruuan-alkutuotanto

Publication open accessOpenly available

Publication channel open accessOpen Access channel

Publication is parallel published (JYX)https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/80718


Abstract

Sitä, että ruoka tulee maaseudulta, on totuttu pitämään itsestäänselvyytenä. Monenlaiset asiat haastavat tarkastelemaan asiaa toisin: Ruokaturva on noussut polttavan ajankohtaiseksi, ja tuotantoeläinten hyvinvoinnissa pitää huomioida uudetkin tartuntataudit. Samaan aikaan maaseudulta nousee paikkaseksikkäitä yrityksiä, jotka hyödyntävät brändäystä taitavasti tavoitellen etenkin y-sukupolven huomiota.


Keywordsfoodfood securityfood productionagricultural productionagricultural productscountrysidesustainable developmentcrises


Contributing organizations


Related projects


Ministry reportingYes

Reporting Year2022


Last updated on 2024-15-06 at 23:26