E1 Popularised article, newspaper article
Ruokaturva, kriisit ja maatalous (2022)


Puupponen, A. (2022, 40). Ruokaturva, kriisit ja maatalous. Tieteessä tapahtuu, (2). https://www.tieteessatapahtuu.fi/numerot/2-2022/ruuan-alkutuotanto


JYU authors or editors


Publication details

All authors or editors: Puupponen, Antti

Journal or series: Tieteessä tapahtuu

ISSN: 0781-7916

eISSN: 1239-6540

Publication year: 2022

Volume: 40

Issue number: 2

Publisher: Tieteellisten seurain valtuuskunta

Publication country: Finland

Publication language: Finnish

Persistent website address: https://www.tieteessatapahtuu.fi/numerot/2-2022/ruuan-alkutuotanto

Publication open access: Openly available

Publication channel open access: Open Access channel

Publication is parallel published (JYX): https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/80718


Abstract

Sitä, että ruoka tulee maaseudulta, on totuttu pitämään itsestäänselvyytenä. Monenlaiset asiat haastavat tarkastelemaan asiaa toisin: Ruokaturva on noussut polttavan ajankohtaiseksi, ja tuotantoeläinten hyvinvoinnissa pitää huomioida uudetkin tartuntataudit. Samaan aikaan maaseudulta nousee paikkaseksikkäitä yrityksiä, jotka hyödyntävät brändäystä taitavasti tavoitellen etenkin y-sukupolven huomiota.


Keywords: food; food security; food production; agricultural production; agricultural products; countryside; sustainable development; crises


Contributing organizations


Related projects


Ministry reporting: Yes

Reporting Year: 2022


Last updated on 2022-20-09 at 13:27