D1 Artikkeli ammattilehdessä
Tuottajien ääni kuuluviin Just Food -hankkeessa (2020)
Karttunen, K., Savikurki, A., Puupponen, A., & Lonkila, A. (2020). Tuottajien ääni kuuluviin Just Food -hankkeessa. Maito ja me, 2020(4), 52-53. https://issuu.com/maitojame_1_2017/docs/mame0420
Tutkimusta rahoitti strategisen tutkimuksen neuvosto, joka toimii Suomen Akatemian yhteydessä.
JYU-tekijät tai -toimittajat
Julkaisun tiedot
Julkaisun kaikki tekijät tai toimittajat: Karttunen, Kaisa; Savikurki, Anni; Puupponen, Antti; Lonkila, Annika
Lehti tai sarja: Maito ja me
ISSN: 0785-9562
Julkaisuvuosi: 2020
Volyymi: 2020
Lehden numero: 4
Artikkelin sivunumerot: 52-53
Kustantaja: Valio Oy
Julkaisumaa: Suomi
Julkaisun kieli: suomi
Pysyvä verkko-osoite: https://issuu.com/maitojame_1_2017/docs/mame0420
Julkaisun avoin saatavuus: Avoimesti saatavilla
Julkaisukanavan avoin saatavuus: Kokonaan avoin julkaisukanava
Julkaisu on rinnakkaistallennettu (JYX): https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/75116
Tiivistelmä
Hanke tutkii, miten siirtymä ilmastoviisaaseen ja terveelliseen ruokajärjestelmään voidaan tehdä kestävästi ja oikeudenmukaisesti.
YSO-asiasanat: kestävä maatalous; ruokajärjestelmät; maidontuotanto (kotieläintuotanto); hiilineutraalius; hiilensidonta; lypsykarjatilat; maatalousyrittäjät; sosiaalinen kestävyys; alueelliset vaikutukset
Liittyvät organisaatiot
Hankkeet, joissa julkaisu on tehty
- Reilu ruokamurros: Eriarvoisuuksien tunnistaminen ja ratkaiseminen matkalla kestävään, terveelliseen ja ilmastoneutraaliin ruokajärjestelmään
- Kortetmäki, Teea
- Suomen Akatemia
OKM-raportointi: Kyllä
Raportointivuosi: 2021