D6 Toimitettu ammatillinen teos
Kotimaisten elintarvikkeiden historiaa (2021)


Reichardt, R., & Vanha-Similä, M. (Eds.). (2021). Kotimaisten elintarvikkeiden historiaa. Suomen maatalousmuseo Sarka. Laari : Suomen maatalousmuseon Saran vuosikirja, 2021. https://www.digisarka.fi/app/uploads/2023/01/Laari-2021-1.pdf


JYU-tekijät tai -toimittajat


Julkaisun tiedot

Julkaisun kaikki tekijät tai toimittajatReichardt, Ragni; Vanha-Similä, Maria

Lehti tai sarjaLaari : Suomen maatalousmuseon Saran vuosikirja

ISSN1796-3990

eISSN2670-1413

Julkaisuvuosi2021

Sarjan numero2021

KustantajaSuomen maatalousmuseo Sarka

KustannuspaikkaLoimaa

JulkaisumaaSuomi

Julkaisun kielisuomi

Pysyvä verkko-osoitehttps://www.digisarka.fi/app/uploads/2023/01/Laari-2021-1.pdf

Julkaisun avoin saatavuusAvoimesti saatavilla

Julkaisukanavan avoin saatavuusKokonaan avoin julkaisukanava


Tiivistelmä

Suomen maatalousmuseo Saran vuoden 2021 vuosikirja käsittelee kotimaisen ruoan historiaa. Julkaisu mukailee vuoden 2021 vaihtuvaa näyttelyämme, joka on Tehtaan tekemää ruokaa – kotimaisten elintarvikkeiden historiaa. Laarissa liikutaan niin ajallisesti kuin maantieteellisesti ruoan ja juoman teossa. Pääsemme kurkistamaan mm. mämmin, oluenpanon ja säilykeruokien historiaan. Laarin lopussa esitellään Saran toimintakertomus vuodelta 2020.


YSO-asiasanatruokaelintarvikkeetelintarviketeollisuuskotitaloudetravintolatruoanvalmistusruokaperinneruokakulttuurimuseotnäyttelyttoimintakertomukset


Liittyvät organisaatiot


Hankkeet, joissa julkaisu on tehty


OKM-raportointiKyllä


Viimeisin päivitys 2024-03-04 klo 18:47