Hyvinvoinnin tutkimuksen yhteisö


TilaJulkinen

Onko profilointialaKyllä

Onko yksikön seurantakohdeKyllä

Onko JYU-tason seurantakohdeKyllä


LyhenneJYU.Well


Nettisivuhttps://www.jyu.fi/fi/tutkimus/jyuwell-hyvinvoinnin-tutkimuksen-yhteiso


Kuvaus
JYU.Well on monialainen hyvinvoinnin tutkimuksen yhteisö, joka tekee näkyväksi eri tieteenalojen hyvinvoinnin alueella tekemää tutkimusta ja koulutusta ja tukee niiden vaikuttavuutta ihmisten, yhteisöjen ja yhteiskunnan hyvinvointiin. Yhteisön työtä tukee JYU.Well-profilointialue, joka on saanut Suomen Akatemialta rahoituksen vuosille 2023-2028.


Liittyvä(t) organisaatioyksikö(t)


Julkaisut ja muut tuotokset

  
Go to first page
  
Go to previous page
  
1/296
  
Go to next page
  
Go to last page
  


Hankkeet

  
Go to first page
  
Go to previous page
  
1/56
  
Go to next page
  
Go to last page
  


Henkilöt


Seurantakohteita käytetään mm. julkaisujen ja hankkeiden kirjauksessa sekä tutkijaprofiileissa merkitsemään yksikön tai yliopiston kannalta merkittävää luokittelutietoa. Seurantakohteiden pohjana ovat esim. oppiaineet, tutkimusyksiköt, profilointialat ja yksikkökohtaiset tutkimuksen painoalat. 2.4.2024 alkaen suurin osa Converiksen aktiivisista seurantakohteista näytetään julkisessa portaalissa. Lisätietoa seurantakohteista Converis-ohjeissa.


Huom. osa seurantakohteisiin liittyvistä tiedoista on merkitty automatisoidusti ilman kattavaa sisällöllistä tarkastusta, joten tiedot ovat suuntaa antavia eivätkä vertailukelpoisia tieteenalojen tai eri profilointialueiden välillä. Myöskään seurantakohteeseen liittyvä henkilölista ei välttämättä ole kattava.


Viimeisin päivitys 2024-05-04 klo 15:52